top of page
W.png

Ken je dat, dat iedereen je vertelt dat het zo zalig is om jong te zijn? Dat dit ‘je gloriejaren’ zijn? Eerlijk? Ik vind het niet altijd gemakkelijk. Soms vind ik het zelfs lastig om gewoon de voordeur achter me dicht te trekken en andere mensen te moeten zien.
Dus waar hebben al die volwassenen het dan over? Ik denk dat ze gewoon vergeten zijn dat zij zich ook vaak alleen voelden. Dat er dagen waren waarop ze het liefst binnen zouden blijven. Ze herinneren zich alleen de coole dingen en niet de rotmomenten.

 

Om het allemaal wat beter te begrijpen, om te snappen waarom ik me vaak best ongelukkig of alleen voel, ben ik zelf op onderzoek uit gegaan. Al die informatie heb ik verzameld in dit boek. En ik heb geprobeerd het zo eerlijk mogelijk op te schrijven, zonder bullshit, zodat je er ook echt iets aan hebt.

Uitgeverij: Houtekiet

 

Dit boek kwam tot stand met steun van Fonds GavoorGeluk en MNM.

 

Momenteel is onze voorraad van het boek volledig uitgeput. We houden je op de hoogte van nieuwe publicaties. 
 

beerf_face_grading.png
boek_cover_metww.jpg

Met trots presenteert Warme William het boek:

Wat ze je moeten vertellen 

(maar nooit zullen doen) 

Dit boek is een Warme William van papier. Wanneer je het uitgelezen hebt, weet je alles wat je weten moet om meer Warme Williams te vinden, maar dan van vlees en bloed. Het helpt je om te beseffen dat je nooit de enige bent die ergens mee zit en om hulp te zoeken. Het geeft je tips om vrienden te maken en te houden. En om op jouw beurt een Warme William voor iemand anders te kunnen zijn. Een ideaal geschenk voor jezelf én je vrienden!

Dit boek is bedoeld voor jongeren vanaf 12  jaar. Maar ook voor ouders kan het zeer interessant zijn.

1200px-Mnm_logo.svg.png
Copy of logo_fgvg_compact.png
bottom of page