top of page
W.png
beerf_face_grading.png
luistermobiel_1.jpg

 

Heb jij De Luistermobiel van Warme William al gespot?

Sinds kort rijdt deze blitse bolide door het Vlaamse land. We trekken er mee naar steden, scholen, jeugdverenigingen en evenementen op zoek naar warme verhalen.

Binnenin is onze Luistermobiel helemaal uitgerust om video’s of podcasts op te nemen. Een opnamestudio op wielen dus. Mét flitsende kleuren dan nog!

Er valt trouwens ook langs de buitenkant heel wat te beleven. Je kan een selfie nemen met jouw vrienden en zelf Warme William worden, maar ook de podcastverhalen en luistertips ontdekken. Lekker weertje? Ideaal! Vlei je neer in onze lounge. Chillen toegestaan.

 

 De Luistermobiel 

Wil jij onze Luistermobiel te gast?

Dat kan. De komende maanden hebben we al een heel parcours uitgestippeld, maar er kunnen zeker nog wat bezoeken bij.

 

Hoe verloopt de selectieprocedure?
Wat heel belangrijk is, is dat onze komst  kadert in een groter geheel. Een voorbeeld: organiseer je een projectweek rond mentaal welbevinden? Dan heb je al een streepje voor.

Wil je De Luistermobiel ontvangen, dan verwachten we wel wat medewerking. Wij zetten graag een voorbereidend traject(je) op met de mensen waarbij we te gast zijn. Tijdens de voorbereiding gaan we samen met jou al op zoek naar enkele warme verhalen in jouw school, vereniging of stad. Zo bereiden we de opnames goed voor en zorgen we ervoor dat de output zowel voor ons als voor jullie verzekerd is.

 

Ieder aanvraag wordt individueel bekeken en beoordeeld door het Fonds GavoorGeluk.

Je kan best mailen naar info@warmewilliam.be , dan bekijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

bottom of page