top of page

MNM en Warme William steunen blokkende studenten


Lotte Vanwezemael stond de voorbije dagen met de Luistermobiel van Warme William in de provinciale secundaire school in Bilzen, de hotel- en toerismeschool Spermalie in Brugge en in Sint-Paulus in Gent. De leerlingen konden even hun hart luchten en een boostplaat aanvragen voor de examens. 💪

Ook tijdens de examens is het belangrijk dat er echt iemand naar je luistert als je met iets zit. Lotte Vanwezenmael: "Met de luistermobiel van Warme William trekken we naar scholen, steden en evenementen waar we de jongeren aan het woord willen laten. Als je even een moeilijk moment hebt in de blokperiode dan kan je hier je verhaal vertellen."


Provinciale secundaire school in Bilzen Niko studeert elektriciteit. Voor hem was het best een stresserende periode. Hij heeft net 2 gip's moeten maken over domotica en klassen renoveren. Hij heeft zonet zijn gip's verdedigd. Als ontspanning luistert hij graag naar muziek en fitness is zijn uitlaatklep.


"Ik overliep mijn leerstof met vrienden tijdens het gamen. Als ontspanning zorg ik voor mijn paarden." - Ryan -


Hotel- en toerismeschool Spermalie in Brugge"Ik studeer niet in mijn eigen kamer, want daar zijn te veel afleidingen zoals mijn bed". - Nanou -


Sint-Paulus in Gent Lara en Ante zijn elkaars Warme William. Lara: "Om me te ontspannen spring ik op de trampoline". En Ante gaat als pauze naar de zonsondergang kijken met luide muziek van Harry Styles. 🤟 Lisa: "Door basketbal behoudt ik mijn focus op mijn studies." Tweelingen Sofia en Melanie hebben veel steun aan elkaar tijdens de blok. Ze sleuren elkaar door deze moeilijk periode. Mette: "Ik heb veel stress tijdens de examens. Als pauze speel ik graag piano."

"Door mijn uitstelgedrag kom ik soms in tijdnood." - Kimuri -


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page